Iedere dag een 'bad hairday'

Olaf Shih Tzu - Bad hairday

Wanneer ik haar zie aankomen met de kam heb ik het reeds door. Ik heb opnieuw een ‘bad hairday’. Ik probeer me dan weg te stoppen in mijn mand of ik ren naar de tuin. Ik vind het niet leuk, maar weet dat ik er niet onderuit kan.

Wanneer de tuindeur open is dan kan ik genieten van een paar minuten spelen. Vroeger werd ik terug gefloten, ik mocht niet weglopen. Nu speelt ze het spel heerlijk met me mee. Even spelen en dan op de grond gaan liggen voor mijn dagelijkse kambeurt.

De haartjes op mijn kopje hebben dagelijks een kambeurt nodig en mijn lichaam wordt dagelijks geborsteld. Toch heb ik iedere week wel een paar nieuwe klitten. Die worden dan in het weekend verwijderd. Dat doet soms pijn. Dan durf ik wel eens mijn kopje draaien, maar bijten heb ik nog nooit gedaan. Wanneer het me teveel wordt, dan lik ik de handen van mijn baasje en dan stopt ze meestal.

Na het kammen krijg ik een heerlijke dentastix, dat is het hoogtepunt van de dag voor mij. Soms zeggen ze wel eens: “Als je zeven jaar bent krijg je jouw eerste volledige knipbeurt.”, zal ik dan mijn dentastix nog krijgen?

Reacties