Contact

Mijn baasje is best een bezige bij maar vindt het ook wel leuk om iets van jou te horen. Wil je graag privé iets vragen, dan kan dat. Je kan ons mailen op olaf.shihtzu @ gmail.com

Erkende Belgische fokkers

Wil je ook graag en Shih Tzu kopen, met stamboom en van een erkende fokker? Neem dan een kijkje op de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. De zoekmachine op de site doet het niet goed en direct linken wordt niet toegelaten, dus duid het ras aan en klik op de Klik hier knop.

Ook op de website van de Tibetaanse Rassenclub kan je terecht voor fokkers. Deze vereniging vertegenwoordigt als enige erkende vereniging in België alle vijf de Tibetaanse rassen: Do Khyi - Lhasa Apso - Shih Tzu - Tibetan Spaniël en Tibetan Terriër. De aangeboden puppy's komen van fokkers die fokken met stamboom en volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus.

Tibetaanse Rassenclub

Informatie over onze fokker vind je op Mystic Wonderland. Daar zie je ook een foto van Olaf als baby, met de broertjes en zusje erbij: Augustus 2015. De familiale kweker is afkomstig uit Haaltert, Oost-Vlaanderen. Gonda is eveneens de beheerder van de website Shih Tzu Club.

Ook Elmara’s Casa is een Vlaamse kweker. Ze gaven in 2015 een nestje aan. Deze kwekers wonen in Watervliet, Oost-Vlaanderen.

Ben je afkomstig uit het Franstalige gedeelte van ons land, dan kan je terecht bij Erika Kesseler uit Chapon-Seraing, Luik. Zij staat reeds jaren bekend als een goede fokker. Deze kweker heeft twee sites: Audrey's Paradise en Shih Tzu Top.

Eveneens een Franstalige kweker, maar dan uit Jurbise, Henegouwen, is Tangalyfall Shih-Tzu's. Zij hebben in augustus 2015 een nestje aangegeven. Hun website is niet meer onderhouden sedert 2014, maar er blijkt een tweede website actief te zijn Tangalyfall Shih-Tzu's.

Online fora

Contact leggen met andere hondenliefhebbers is altijd leuk. Van elkaar leer je immers heel veel. Mijn baasje vertoeft regelmatig op:

Persoonlijke websites

Online zijn er hier en daar nog wel een aantal persoonlijke sites te vinden. Ze zijn jammer genoeg een beetje verloren gelopen tussen alles sites van de fokkers. Hier een aantal actieve websites en blogs over hondjes en hun baasjes.

DMOZ

Startpagina's waren vooral populair in de jaren negentig, maar aan de linken te merken vinden ook nu nog heel wat webredacteurs hun weg naar deze pagina's.

Reacties